Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Xander: το ξεχωριστό χάρισμα του τυφλού pug!



O Xander είναι ένα τυφλό pug που έχει ένα ξεχωριστό χάρισμα, το οποίο χρησιμοποιεί για να βοηθά αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, τα κακοποιημένα παιδιά!
Ζει στο Oregon και έχασε τα μάτια του σε ένα ατύχημα. Βρέθηκε σε ένα καταφύγιο, και από εκεί τον υιοθέτησε ο Rodney Beedy, που κατάλαβε αμέσως με το που τον είδε, πως αυτός ο σκύλος έχει κάτι το ξεχωριστό.

Ο Xander είχε έναν καταπληκτικό χαρακτήρα ακόμα και μέσα στο καταφύγιο, και οι υπεύθυνοι είπαν στον Rodney όταν τον υιοθέτησε, πως θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός σκύλος θεραπείας. O Rodney και η γυναίκα του η Marcie έχουν επτά ακόμα pugs στο σπίτι, και στην αρχή θεωρούσαν πως δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν έναν ακόμα σκύλο. αλλά με το που είδαν τον Xander τον ερωτεύτηκαν αμέσως.


Λίγο καιρό αργότερα ο Xander πήρε και το πιστοποιητικό ως σκύλος θεραπείας. Και πλέον ο Xander κάνει μια πολύ σημαντική δουλειά. Δουλεύει με παιδιά που έχουν κακοποιηθεί. Επισκέπτεται σε τακτική βάση νοσοκομεία αλλά και ιδρύματα όπου βρίσκονται κακοποιημένα παιδιά, και τα παρηγορεί και τους χαρίζει τα φιλιά του και την αγκαλιά του.


Όταν δεν επισκέπτεται παιδιά, κάνει παρέα σε ηλικιωμένους. Πραγματικά δεν τον ενδιαφέρει τι ηλικία έχει ο κάθε άνθρωπος, τους αγαπά όλους! Ακόμα και ανάμεσα σε ένα πλήθος 20 ή 30 ατόμων, ο Xander δεν χάνει την ψυχραιμία του και συνεχίζει να είναι ήρεμος και συμπονετικός.


Ο Rodney εντυπωσιάζεται από αυτό, και λέει χαρακτηριστικά: "Αν εγώ ήμουν τυφλός και βρισκόμουν μέσα σε ένα πλήθος με όλους αυτούς τους ανθρώπους πάνω από το κεφάλι μου, θα φρίκαρα! Αλλά ο Xander παραμένει ήρεμος. Έχει τόσο καλό χαρακτήρα!"


Του Xander του αρέσουν τόσο πολύ τα παιχνίδια, που διασκεδάζει πολύ όταν δεν δουλεύει και έχει χρόνο για παιχνίδι και διασκέδαση. Παρόλα αυτά, συνεχίζει το έργο του με αφοσίωση, και για όσο θα υπάρχουν παιδιά που πονάνε και χρειάζονται συμπαράσταση, ο Xander θα είναι εκεί να τους βοηθά!

πηγή: dogheirs.com
Xander is a blind pug with a very special gift, which he uses to help the people who need it most - abused children. He lives in Oregon and lost his eyes in an accident. He was adopted from the Klamath Animal Shelter last January by Rodney Beedy, who right away knew he had a special dog.
Read more at http://www.dogheirs.com/dave/posts/4980-this-blind-pug-has-a-special-gift-what-he-does-with-it-moved-me-to-tears#zcWq1fOVAMPYtKPe.99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου