Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Διάσημοι Ελληνες ποζάρουν με τα ζωάκια τους!

Η πραγματική αγάπη ξεχωρίζει γιατί είναι ανιδιοτελής. Και απόδειξη αυτού είναι η σχέση αγάπης που δημιουργείται ανάμεσα στον άνθρωπο και τα ζώα. Η ελληνική showbiz είναι γεμάτη από διάσημους που λατρεύουν τους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου και το instagram τους είναι γεμάτο από φωτογραφίες που το αποτυπώνουν. 

Με αφορμή λοιπόν την χθεσινή παγκόσμια ημέρα των ζώων, και το "εορταστικό διήμερο" που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους διάσημους Ελληνες, παρέα με τα τετράποδα φιλαράκια τους!


Η Maya είναι ράτσας Cane Corso και είναι το θηλυκό σκυλί του Έλληνα star.  Το θηλυκό σκυλί είναι δώρο του τραγουδιστή στα γενέθλια της κόρης του Αναστασίας. Τώρα το σκυλί είναι 13 μηνών. 











Αποτελεί το φύλακα άγγελό του Κώστα Καραφώτη. Το συγκεκριμένο σκυλί, ράτσας ντόμπερμαν, του το έχουν κάνει δώρο οι φίλοι του και όπως φαίνεται πολύ σωστά. Το σκυλί πριν λίγο καιρό έσωσε τον τραγουδιστή από ληστές που μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν. 










Αν και νομίζουμε πως το σκυλί της ωραίας Ελένης δεν χρειάζεται συστάσεις, κυρίες και κύριοι… ο Βίκτωρ. Το λευκό λαμπραντόρ έχει καταφέρει να «εξοντώσει» την παρουσιάστρια αφού είναι πολύ ζωηρό παρά το ότι έχει χρονίσει. Παρόλα αυτά, όλη η οικογένεια του έχει αδυναμία και του συγχωρεί τις αταξίες. 










Τα μάτια της τραγουδίστριας λάμπουν από χαρά δίπλα στη Μαϊμού της. Πρόκειται για ένα σαρπέϊ, 15 μηνών το οποίο η Ελένη Φουρέιρα έχει συνεχώς μαζί της. Το όνομά της το έχει πάρει από την ίδια την Ελένη Φουρέιρα. Μαϊμού φώναζαν οι γονείς της την τραγουδίστρια όταν ήταν μικρή.










Η γάτα του Γιώργου Καπουτζίδη, του έχει πάρει τα μυαλά. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος δεν σταματά να απαθανατίζει στιγμές, να τις αναρτεί στα social media και να αναφέρει πόσο πολύ την αγαπάει.








Η νεαρή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μεγάλη λατρεία στα ζώα και ιδιαιτέρως στα σκυλιά. Όταν υπάρχουν ζωάκια η προσοχή της είναι απόλυτα σε αυτά. Ο δικός της μεγάλος έρωτας ακούει στο όνομα Μόρτης και είναι ένα πανέμορφο λαμπραντόρ.











Ακόμα και τα γυαλιά του δίνει το γνωστός σεφ Ακης Πετρετζίκης στο αγαπημένο του κατοικίδιο.










Ο Άντυ έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Νίκου Μουτσινά. Ποιος έχει όμως το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση;















Η Δούκισσα έχει μεγαλώσει με την παρουσία τετράποδων μέσα στο σπίτι της. Ξέρει να τα αγαπά, να τα φροντίζει και ξέρει πως κι εκείνα την προσέχουν και την προστατεύουν.














Η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη κρατά στην αγκαλιά της το σκυλάκι της και λάμπει από ευτυχία.














 
Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα σκυλάκια. Τελευταία απέκτησε αυτό το μικρούλι τετράποδο και η ζωή της έχει αλλάξει, αφού βρήκε την πριγκίπισσά της, όπως το αποκαλεί.












Ο Φώντας και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι αυτό που λέμε αυτοκόλλητοι. Πάνε παντού μαζί. Παντού όμως!















Άλεξ Κάβδας: Ποιος αγαπάει πιο πολύ, ποιον; Δύσκολη αυτή η απάντηση, αλλά η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.














H παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αποχωρίζεται ποτέ τον Μπάνι της. Μάλιστα τον έπαιρνε μαζί της και στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της.














Fidel my man, γράφει η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη συγκεκριμένη φωτογραφία και φαίνεται πως έχει βρει τον άντρα, το σωστό!

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Χάνα. Μια τρυφερή αγκαλιά, για μια παντοτινή αγάπη.

H Tάμτα έχει ένα κάτασπρο κουνελάκι, με γκρι αυτάκια, που ακούει στο όνομα Mimi.














πηγή: peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου